Ons klimaat verandert en de biodiversiteit verdwijnt in een rap tempo. Steden en regio’s worden geconfronteerd met een toename aan files, parkeerdruk en slechte luchtkwaliteit. Wereldwijd zijn overheden, steden en organisaties op zoek naar betaalbare en duurzame mobiliteits alternatieven. Tijd voor verandering! Een verandering die uw organisatie helpt, medewerkers ondersteunt en onze planeet in stand houdt.

 

Giant, Mobilock en E-bike2work hebben hun krachten gebundeld en introduceren – vanaf medio april 2019 – een vernieuwend all inclusive (E-)bike mobiliteitsconcept voor de B2B-markt.

 

Samen werken we met onze klanten en partners aan het doel om een positieve bijdrage te leveren aan een betere luchtkwaliteit, de vergroening van onze leefomgeving, schone en bereikbare stedelijke gebieden. Om dat te bereiken ontwikkelen wij slimme alternatieven voor vervuilend stadsvervoer en woon-werkverkeer. Wij streven naar optimale duurzaamheid. Dat wil zeggen dat zowel mens als milieu gedurende het hele traject minimaal wordt belast.

INITIATIEFNEMERS

E-BIKE2WORK

E-bike2work is een social venture, opgericht door ondernemers met een groot fietshart én met het besef dat we duurzamer en gezonder moeten leven. De missie is zoveel mogelijk mensen over te halen om voor het werk hun auto te laten staan en de E-bike (of fiets) te pakken.

E-bike2work heeft een duurzaam, compleet en kostenbesparend “E-bike deelsysteem” ontwikkeld voor bedrijven, non-profit organisaties en (lokale) overheden die een duurzame alternatieve mobiliteitsoplossing zoeken, ter vervanging of aanvulling op hun huidige (gemotoriseerde) vervoersmiddelen.

De essentie van een deelsysteem is een full service abonnement. De afnemer hoeft niets te investeren en het gebruik van de E-bikes levert geen extra zorgen op. Het E-bike deelsysteem biedt een optimale combinatie van gemak en prestatie en tegelijk een eigentijds en comfortabel transportmiddel. Met de inzet van E-bikes dragen afnemers bovendien bij aan de oplossing van diverse problemen rondom file- en parkeerdruk, CO2 uitstoot, mobiliteit, gezondheid van medewerkers en lucht- en leef kwaliteit in stad en regio.

GIANT

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met als missie betere bikes te bouwen. Het bedrijf stelde zich toen een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. Fietsen moesten als lifestyle aantrekkelijker worden voor meer mensen en Giant zag een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. Sinds die tijd is het bedrijf een heel eind gekomen. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen en designprijzen. Het meest belangrijke is dat de bikes de harten van mensen veroveren die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. Giant ondersteunt die keuze. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt jou een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. Het bedrijf is er trots op een deel te zijn van jouw fietsavonturen.

MOBILOCK

Mobilock ontwikkelt en exploiteert hard- en software voor de deeleconomie. Met deze expertise maakt het bedrijf mobiliteit duurzaam, flexibel en vooral gebruiksvriendelijk. Het fietsdeelsysteem van Mobilock maakt deur-tot-deur reizen mogelijk en dankzij het E+ ART-4 keurmerk is Mobilock het meest betrouwbare digitale slot in de wereld. Samen met haar partners werkt Mobilock aan  meer mobiliteit met minder middelen.

Mobilock brengt mensen samen met deelbare mobiliteitsoplossingen en maakt op deze wijze mobiliteit duurzaam, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


info@connectbike.com / +31(0)85 047 1806 / Regulierenring 9, Bunnik