Optimale service is een belangrijk onderdeel van ons concept. Dan hebben we het over kwaliteit, responstijd en prijs. We bieden flexibele en voordelige financieringsmogelijkheden en werken met een eigen service- en pechhulp. Zo zorgen we voor maximale fietsbeleving. Hieronder een overzicht van ons dienstenpakket.

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij pech onderweg zorgen we ervoor dat gebruikers snel en goed geholpen worden.

Lees meer

DEELSYSTEEM EN SLOT

Zorg voor gezondere werknemers en een duurzamere bedrijfsvoering door een zakelijk deelfietssysteem te integreren. Met ons fietsdeelsysteem reserveert u handig, op meerdere locaties, een E-bike. De E-bike is voorzien van een slot dat u kunt ontsluiten met uw smartphone.

Lees meer

FINANCIERING

Leasen of kopen? Kies wat het beste bij uw situatie past. Wij bieden verschillende combinaties: zakelijke lease, persoonlijke lease, E-bikes aanschaffen of een combinatie. Alles is mogelijk.

Lees meer

MAAS OPLOSSING

ConnectBike heeft een duidelijke visie op Mobility as a Service (MaaS). Wij geloven in de grote voordelen van samen delen. Absolute voorwaarde hiervoor: kwaliteit, gebruiksgemak en een optimale aansluiting op bestaande systemen.

Lees meer

Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


Kantooradres: Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik
Telefoon algemeen: 085 047 1806
Telefoon service: 085 047 9895