Een optimale service – in termen van kwaliteit, responstijd en prijs – vormt een belangrijk onderdeel van het ConncectBike concept. Tezamen met flexibele en voordelige financieringsmogelijkheden en onze eigen service- en pechhulp organisatie dragen we zorg voor uw maximale fietsbeleving. Hieronder een overzicht aan van ons dienstenpakket.

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom is zorgeloos dé voorwaarde waaraan wij ons aanbod steeds weer toetsen. Bij pech onderweg zorgen we ervoor dat u snel en adequaat geholpen wordt.

Lees meer

DEELSYSTEEM EN SLOT

Zorg voor gezondere werknemers en een duurzamere bedrijfsvoering door een zakelijk deelfietssysteem te integreren. Met ons fietsdeelsysteem reserveert u handig, op meerdere locaties, een E-bike. De E-bike is voorzien van een slot dat u kunt ontsluiten met uw smartphone.

Lees meer

FINANCIERING

Leasen of kopen? Kies wat het beste bij uw situatie past. Wij bieden verschillende combinaties: zakelijke lease, persoonlijke lease, E-bikes aanschaffen of een combinatie. Alles is mogelijk.

Lees meer

MAAS OPLOSSING

ConnectBike heeft een duidelijke visie op Mobility as a Service (MaaS). Wij geloven in de grote voordelen van samen delen. Absolute voorwaarde hiervoor: kwaliteit, gebruiksgemak en een optimale aansluiting op bestaande systemen.

Lees meer

Op zoek naar een geschikte mobiliteitsoplossing?

Meld u aan voor de nieuwsbrief


info@connectbike.com / +31(0)85 047 1806 / Regulierenring 9, Bunnik